Adriana Lima: Kćerke su me potpuno promenile

Adriana Lima: Kćerke su me potpuno promenile

Autor: | 16/05/2013

0


Prelepa brazilska manekenka Adriana Lima potajno sanja o glumačkoj karijeri, a bila bi najzadovoljnija da dobije ulogu i zaigra u epskom filmu.
- Sebe za deset godina vidim kao glumicu. Najviše bih volela da igram u epskom fimu - otkila je Lima sinoć na društvenoj mreži Tviter, gde je za nekoliko minuta priznala i da ju je rođenje dece, odnosno, majčinstvo veoma promenilo.
- Moje ćerke Valentina i Sijena su me baš promenile. Od kad imam njih na svet gledam drugačije, i slobodno mogu da kažem da sam danas mnogo mudrija i strpljivija - ponosno je rekla Adriana i potom istakla da je uspešna i privatno i poslovno jer zna dobro da se organizuje.
Odgovarajući sinoć na Tviteru na pitanja svojih obožavalaca u okviru kampanje Viktorije Sikret, čiji je ona anđeo, supruga NBA zvezde Marka Jarića priznala je da i sama ima nedostatke rekavši da ne voli svoje zube, a kao najlepši deo tela navela je svoje oči.
Adriana je istakla da je sreća odigrala bitnu ulogu u njenoj karijeri pored neosporno velike volje i rada, a da je angažman za Viktoriju sikret njen najbolji posao.
- Mislim da sam veoma blagoslovena. O uspehu koji sam postigla sam sanjala. Sve je moguće kada veruješ u sebe i radiš na sebi - rekla je Lima.
Pomalo leksikonska pitanja tviteraša Lima je doživela ozbiljno i odgovorila da su njeni omiljeni pevači Vanesa da Mata i Džastin Timberlejk, da je luda za čokoladom i da najradije putuje u Afriku, Japan i Indiju. Takođe je priznala da su ultimativni kozmetički preparati za nju maskara i balzam za usne bez kojih ne izlazi iz kuće.
Lepotica je dala i nekoliko korisnih saveta mladim manekenkama rekavši im da je vera u sebe ključna stvar u modnom biznisu i da je najbolje manekensku karijeru krenuti iz Njujorka.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin