X Faktor: Najveći muzički šou na planeti od novembra i u Srbiji?

X Faktor: Najveći muzički šou na planeti od novembra i u Srbiji?

Autor: | 22/05/2013

0


Zabavni format “Iks faktor”, vlasnika Sajmona Kauela koji je uspeo da promeni svetsku muzičku industriju, mogao bi da dođe u Srbiju u novembru ove godine.
Kako saznajemo, najveći muzički šou na planeti biće realizovan na nivou celokupnog regiona, a za Srbiju se “bori” produkcijska kuća koja već nekoliko godina dobija licencu za šou “Ja imam talenat”. Ako pregovori uspeju, “Iks faktor” će najverovatnije biti emitovan na Prvoj srpskoj televiziji.
- Zasad ne želimo ništa da govorimo, osim da nas čeka godina velikih iznenađenja - rekla nam je Sandrina Anđić, producentkinja emisije “Ja imam talenat” i dodala da jedino može da potvrdi da će gledaoci RTS od Nove godine ponovo uživati u “Talentu”.
Sa Prve srpska televizije za koju se šuška da će emitovati ovaj šou nisu želeli takođe ništa da otkriju.
- Uveliko se pripremamo za novu sezonu. Biće nekoliko velikih projekata i brojnih novina koje će sigurno iznenaditi našu publiku, ali još ne možemo da govorimo o čemu se radi - kaže Slađana Paunović, PR menadžer Prve TV.
Pobednik “Iks faktora” dobija ugovor vredan milion i po dolara koji potpisuje sa “Soni mjuzikom” i “Siko mjuzikom”, a put ka slavi im je širom otvoren.

izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin