Suzan Sarandon: Rekli su mi da nikada neću imati decu

Suzan Sarandon: Rekli su mi da nikada neću imati decu

Autor: | 04/06/2013

0


Oskarovka Suzan Sarandon otvorila je dušu u velikom intervjuu u emisiji Oprah Masterclass, koja će biti emitovana u nedelju, 9. juna, te se raspričala o ljubavi, braku, muškarcima, deci, pa i starenju.
Iako medijima kruži priča da će 66-godišnja Suzan uskoro stati pred oltar s 36-godišnjim dečkom Džonatanom Briklinom, ona je to demantovala.
- Verujem u brak zbog drugih ljudi. Ako vama odgovara, to je sjajno. Meni je uvek malo delovalo kao zatvor. Sve postane manje spontano. Teško mi je da zamislim situaciju u kojoj bih se opet odlučila na to - ispričala je Suzan, koja je sa Džonatanom počela da se zabavlja nedugo nakon prekida s 54-godišnjim Timom Robinsom.
Suzan i Tim u vezi su bili duge 22 godine i imaju dva sina, ali nikada se nisu venčali. Kako je oskarovka verovala da će zauvek biti zajedno, raskid ju je jako pogodio.
- U toj situaciji trebaju vam prijateljice. Trebaju vam duge šetnje nakon kojih imate manje snage za plakanje i lakše izdržite do zore - rekla je Susan, koja je ovu prekretnicu obeležila tetovažom – 'A new day, a new dawn' (Novi dan, nova zora).
Godine 2009. Suzan je upoznala 30 godina mlađeg Džonatana, s kojim je u Njujorku pokrenula noćni i sportski klub sa 17 stolova za ping-pong. Glumica je dugo demantovala da je u vezi sa njim, sve dok letos nije priznala da joj je Briklin nešto više od poslovnog partnera.
Kako je uvek držala do svog izgleda i seksepila, Suzan je tada i otvoreno priznala da se podvrgla estetskoj korekciji lica – rešila se podbratka i vrećica ispod očiju, a nije isključila mogućnost ponovnog odlaska pod nož.
- Imam velike bore od mrštenja na čelu. Ali nije neko poboljšanje ako ne možeš da pomeraš lice ili postaneš neprepoznatljiv. Ne želim da izgledam kao da oponašam samu sebe - rekla je ona.
Iako danas ima troje odrasle dece – sinove Džeka (24) i Majlsa (21) i kćerku Evu (28), iz kratke veze s italijanskim rediteljem Frankom Amurijem, Suzan je strahovala da neće moći da ima decu.
- Rekli su mi da neću imati decu. To mi nije previše smetalo jer muškarci koji su mi se sviđali baš i nisu bili očinski tipovi. Kad sam prvi put zatrudnela, nisam dobro poznavala Evinog oca. Ljudi su mi govorili da sam luda što ću biti samohrana majka, ali ja sam znala da sam došla do tačke života i karijere kad mi to neće biti jako teško da izvedem. Nije da sam tražila takav izazov, odrasla sam kao najstarija od devetoro dece i znam da nije lako, ali trebalo mi je da nađem neki smisao u životu. Dete je došlo neplanirano, ali odmah sam pomislila da je tako trebalo da bude. Bila je to jedna od najboljih odluka koje sam donela u životu - ispričala je glumica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još