Džon Malkovič: Spasao život nepoznatom muškarcu

Džon Malkovič: Spasao život nepoznatom muškarcu

Autor: | 10/06/2013

0


Glumac Džon Malkovič (59) trenutno se nalazi u Torontu gde glumi u pozorišnoj predstavi, ali i spasava ljude, prenosi sajt CBC.
U četvrtak uveče supružnici iz Ohaja Džim (77) i Merilin Volpol (79) su išli ka svom hotelu iz restorana gde su večerali, kada se Džim sapleo, pao na skelu i posekao vrat.
- Krv je šiknula i pomislila sam da je u pitanju karotida - rekla je njegova žena za CBC.
Ona je povikala upomoć, kada je dotrčao Malkovič, skinuo svoj šal i počeo da pritiska ranu na Džimovom vratu. U pomoć je pritekao i Ben Kvin, vlasnik restorana iz kog su malo pre toga izašli Džim i Merilin.
- Bili su divni, puno su nam pomogli - rekla je Merilin.
- Bio sam okrenut licem na dole, nisam znao odakle sva ta krv dolazi. Oni su bili sjajni, držali su me sve vreme dok nije stigla hitna pomoć - izjavio je Džim Volpol.
On nije znao da mu je pomogao poznati glumac.
- Pitao sam: ‘Kako se zoveš?’, a on je rekao ‘Džon’. Za prezime ga nisam ni pitao, jer sam mislio da ga se neću setiti - rekao je Džim.
Kada je stigla hitna pomoć, Malkovič je zahvalio vlasniku hotela na pomoći i otišao.
- Malkovič se samo okrenuo i zahvalio mi, a i ja sam njemu zahvalio. Nismo se rukovali jer smo bili umazani od krvi. On je otišao, nije hteo nikakvu pažnju. On je pravi džentlmen i saosećajna osoba - rekao je Kvin.
Džimu Volpolu je u bolnici rana ušivena i ubrzo je pušten. On je rekao da nije siguran da li je ikada gledao svog spasitelja u filmovima.
- Sada ćemo morati da pogledamo što više njegovih filmova - rekla je Merilin.
Džon Malkovič trenutno glumi Đakoma Kazanovu u predstavi "Đakomove varijacije", a najpoznatiji je po filmovima "Na liniji vatre", "Portret jedne dame", "O miševima i ljudima", "Leteća tamnica", "Biti Džon Malkovič", "Meri Rajli",...

izvor: AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još