Janko Tipsarević otvorio tenisku akademiju

Janko Tipsarević otvorio tenisku akademiju

Autor: | 11/06/2013

0


Početkom maja, u okviru sportsko-rekreativnog centa “11 april“, na Novom Beogradu, otpočela je sa radom Teniska Akademija Tipsarević. U okviru novo-uređenog teniskog kompleksa nalaze se tri otvorena teniska terena sa svim pratećim sadržajima kao i kafić “Tipsy Time“. Jankovi prvi teniski koraci načinjeni su upravo na ovim terenima, u okviru teniskog kluba “As“, gde je zajedno sa mlađim bratom Veljkom proveo detinjstvo svakodnevno trenirajući tenis.
Dnevni program akademije predviđa individualni i grupni rad sa takmičarima, tenisko zabavište za najmlađe kao i školu tenisa za decu svih uzrasta. U poslepodnevnim i večernjim časovima kao i vikendom termini se mogu koristiti i za rekreativno igranje ili individualne i grupne časove.
Sa takmičarskom kategorijom, decom mlađeg i starijeg uzrasta od 8 do 18 godina radiće četiri eminentna trenera sa velikim iskustvom, pod budnim okom direktora i koordinatora programa "Akademije Tipsarević", Veljka Tipsarevića koji, već godinama uspešno radi kao teniski trener, a do pre par godina, dok su mu obaveze dozvoljavale pratio je Janka na svim važnijim turnirima kao trener.
- Celo svoje detinstvo proveo sam na ovim terenima i oni za mene imaju veliku sentimentalnu vrednost. Kao mali mislio sam da bi bilo super da imam svoj klub u kojem mogu da treniram koliko hoću. Eto, dvadesetak godina kasnije ta dečačka želja mi se ispunila. Nadam se da ćemo kroz takmičarski program koji razvijamo uspeti da odgajimo i nekog novog budućeg šampiona u obe konkurencije. Lično ću biti maksimalno uključen u izradu koncepta programa i metodologije rada sa takmičarima pre svega svojim znanjem, stručnošću i ličnim iskustvom - istakao je Janko Tipsarević.

kafi_ polo_ena

Tereni dan

 

Tipsi Time krupno

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti