Uskoro srpska verzija serije "ER"

Uskoro srpska verzija serije "ER"

Autor: | 20/06/2013

0

Vlasnik producentske kuče "Emotion" Goran Stamenković ostvario je saradnju s „Warner Brosom“. On je, zajedno sa svojim saradnicima, predstavnicima jedne od najpozantijih svetskih produkcija dokazao da su ozbiljna produkcijska kuća, koja opstaje već 12 godina i sarađuje sa svim televizijama.
- Njima je bilo važno da znaju s kim ulaze u posao i da smo mi kao produkcija pouzdani. Radićemo seriju ER, u kojoj je Džordž Kluni imao glavnu ulogu. Imamo priliku da vidimo kako to rade vrhunske firme i za mene lično ovo je veliki uspeh - rekao je Stamenković.
On objašnjava kako je došlo do saradnje.
- Poslali smo im i pilot epizode za „Seranove“. Njima je važno da nađu saradnika u kog će imati poverenja. Do njih smo došli preko čoveka koji je radio u „Endemolu“, a nakon toga je postao glavni za internacionalnu produkciju iz Londona za „Warner Bros“ - rekao je Goša.
On dodaje da je zanimljivo kako s manjim budžetom mogu da se urade ozbiljni projekti koji se u svetu rade s mnogo većim finansijskim sredstvima, što je "Emotion" pokazao s rijalitijem "Veliki brat".

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin