Serena Vilijams i Marija Šarapova: Svađa slavnih teniserki

Serena Vilijams i Marija Šarapova: Svađa slavnih teniserki

Autor: | 24/06/2013

0

Današnji početak teniskog turnira Vimbldon ostao je u senci uvreda koje su jedna drugoj uputile vrhunske teniserke Marija Šarapova i Serena Vilijams. Sve je počelo kada je američka teniserka u jednom intervjuu svoju rusku koleginicu nazvala dosadnom.
- Postoje ljudi koji žive, udišu i na sebi nose samo tenis. Jedna teniserka svaki svoj intervju započinje rečima "Tako sam srećna, tako sam zadovoljna"", što je veoma dosadno. Ona i dalje neće biti pozivana na kul žurke. I ako želi da bude sa bezosećajnim momkom, neka bude s njim - izjavila je Serena, za koju se ranije šuškalo da je u vezi sa sadašnjim dečkom Šarapove, bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim.
Iako se trenutno najbolja teniserka na svetu kasnije izvinula zbog svojih reči, Marija joj nije ostala dužna, te je na juče održanoj pres konferenciji izjavila:
- Očigledno je da imam mnogo poštovanja prema Sereni i onome što je postigla na terenu, ali ako želi da govori o nekim privatnim stvarima, možda bi trebalo da govori o svojoj vezi i njenom dečku koji je bio oženjen, koji se zbog nje se razvodi, i ima decu. Slobodno neka priča o drugim stvarima, ali neka ne sreće pažnju na druge stvari. Ona ima toliko toga pozitivnog u svom životu i mislim da je to ono o čemu bi trebalo da govori - izjavila je Šarapova.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti