Merjem Uzerli: Uskoro povratak na male ekrane

Merjem Uzerli: Uskoro povratak na male ekrane

Autor: | 01/07/2013

0

Popularna nemačka glumica turskog porekla Merjem Uzerli, koja je stekla popularnost igrajući Hurem u hit telenoveli “Sulejman Veličanstveni”, vraća se uskoro u svet sapunica. Nakon što je izazvala veliku famu, povukavši se iz serije koja joj je izgradila ime i učinila bogatom, Uzerlijeva je pre nekoliko dana najavila veliki povratak na turske male ekrane u novoj seriji producenta Kerema Četaja “Ezel”.
Lepa glumica će već u septembru doputovati u Instanbul, gde će sa miljenikom ženske publike Kivančom Tatlitugom (ovdašnjoj publici poznat kao junak serija “Zabranjeno voće” i “Sever - Jug”) započeti snimanje nove ljubavne sage o zabranjenoj ljubavi Turčina i mlade Jermenke. Još nije potvrđeno na kojem kanalu će se prikazivati serija, ali turski mediji spekulišu da će kanal D njom “gađati” “Sulejmana Veličanstvenog”, koji se prikazuje na TV Star.
Merjem je pre nekoliko meseci obelodanila da napušta “Sulejmana Veličanstvenog”, usled depresije prouzrokovakane iscrpljujućim snimanjima. Mada se naširoko pisalo o tome da je završila na psihijatrijskoj klinici u Nemačkoj, produkcija pomenute serije otkrila je da je glumica odustala od uloge zato što nije bila zadovoljna honorarom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti