Pirs Brosnan: Skrhan bolom zbog smrti kćerke

Pirs Brosnan: Skrhan bolom zbog smrti kćerke

Autor: | 02/07/2013

0


Glumac Pirs Brosnan skrhan je smrću kćerke Šarlot, koja je u 42. godini preminula od raka jajnika.
Šarlot, koja ima dvoje dece, tri godine se borila s rakom jajnika – od iste bolesti je pre 22 godine preminula njena majka Kasandra. Šarlot je preminula u svom domu u Londonu.
Pirs Brosnan bio je na snimanju svog novog filma u Srbiji, ali je u službenom saopštenju poručio:
- Moja draga kćerka Šarlot Emili izgubila je borbu s rakom jajnika. U poslednjim trenucima bila je okružena suprugom Aleksom, decom Izabelom i Lukasom i braćom Kristoferom i Šonom. Šarlot se protiv opake bolesti borila dostojanstveno, hrabro i ponosno. Naša srca su puna tuge zbog gubitka naše predivne, drage devojke. Molimo se za nju, ali i za to da se pronađe lek protiv ove grozne bolesti, i verujemo da će ubrzo biti pronađen. Zahvaljujemo svima na iskrenom saučešću.
Šarlot je imala devet godina kada se njena majka Kasandra udala za Pirsa Brosnana – sudbonosno da su izgovorili 1980. godine. Šarlot i brat Kristofer su Kasandrina deca iz prethodnog braka.
Šezdesetogodišnji Pirs je usvojio Šarlot i Kristofera 1986. godine, kada je njihov biološki otac Dermot Haris preminuo. Šarlot je iza sebe ostavila supruga Aleksa Smita i decu - 15-godišnju Izabelu i 8-godišnjeg Lukasa.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti