Dragana Mirković: U Rumuniji pevala pred 50.000 ljudi

Dragana Mirković: U Rumuniji pevala pred 50.000 ljudi

Autor: | 02/07/2013

0


Dragana Mirković održala je 30. juna veliki solistički koncert na glavnom gradskom trgu u rumunskom gradu Rešica, povodom Dana grada. Kako prenose rumunski mediji, publika iz svih krajeva pristizala je od ranih popodnevnih časova a prema prvim procenama, koncert je pratilo oko 50.000 ljudi.
Dragana je pre koncerta u bekstejdžu bila sjajno raspoložena zbog ogromnog odziva publike ali i činjenice da nastupa u gradu koji je pobratimljen sa njenim rodnim gradom Požarevcom, a kako smo čuli iz izvora bliskih pevačici i srdačnim dočekom organizatora manifestacije. Naime, gradonačelnik Rešice Michael Stepanescu Ceca izjavio da nisu uspeli da ugoste veću balkansku zvezdu od Gage.
Dragana je izvela svoje najveće hitove, neumorno pevajući sa brojnom publikom. Oduševljena jer znaju reči pesama, kako starih tako i sa novog albuma, u jednom trenutku je skoro zaplakala.
Pevačica iz Kasidola nije propustila priliku da pokaže svoje umeće za bubnjevima, pa se u jednom trenutku priključila devojkama koje su je pratile na bini. Gost na koncertu bio je Boban Rajović, koji se prepun utisaka vratio iz Rumunije. Dragana je obećala novi susret sa rumunskom publikom, koja je pevačicu burnim skandiranjem ispratila sa scene.

dragana boban 2

dragana bubnjevi 2

dragana bubnjevi 3

dragana bubnjevi 4

dragana bubnjevi

dragana i boban rajovic

dragana mirkovic 01

dragana mirkovic 1

dragana mirkovic 02

dragana mirkovic 03

dragana mirkovic 4

dragana mirkovic 5

dragana mirkovic 6

dragana mirkovic 7

dragana mirkovic 9

Autor: Life Content
Foto: flickr.com, expressdebanat.ro

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin