Gvinet Paltrou: Udaja za Krisa Martina bila je najbolja odluka koju sam donela

Gvinet Paltrou: Udaja za Krisa Martina bila je najbolja odluka koju sam donela

Autor: | 05/07/2013

0

Iako slavni par Kris Martin i Gvinet Paltrou vrlo retko u javnosti govore o svom privatnom životu i braku, glumica je u intervjuu za magazin "Good Housekeeping" odlučila da otkrije neke detalje koji nisu vezani za njenu karijeru. Na pitanje koja je najbolja odluka koju je donela u životu, Gvinet je odgovorila:
- Udaja za mog supruga.
Gvinet je pričala i o njihovoj deci, devetogodišnjoj Epl i sedmogodišnjem Mozesu, priznavši da su oni njen najveći dosadašnji uspeh.
- Imala sam mnogo sreće i dobila sam dvoje zdrave dece. Uživam u njihovom odrastanju i posmatranju ovo dvoje neverovarnih bića dok postaju ono što jesu - rekla je ona.
Oskarovka je istakla da njen savršen dan podrazumeva druženje sa porodicom, a večera sa njenim preminulim ocem joj je jedna od najdragocenijih uspomena.
- Najviše volim da subotom ujutru odspavam malo duže i onda da provedem lenj dan sa svojom porodicom, kuvajući, smejući se i družeći se - rekla je Gvinet pre nego što se prisetila dragih porodičnih trenutaka:
- To je bila jedna večera sa celom mojom porodicom. Moj tata je još uvek živ, a tu su bile i moji baka i deda. Išli smo u posetu mom bratu koji je studirao u Nju Orleansu.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin