Tom Henks: Objavljen prvi trejler iz filma o Voltu Dizniju

Tom Henks: Objavljen prvi trejler iz filma o Voltu Dizniju

Autor: | 14/07/2013

0


Na internetu se pojavio prvi trejler za film "Saving Mr. Banks" Džona Li Henkoka. U priči o nastanku filmske adaptacije "Meri Popins", Ema Tompson igra autorku romana Pamelu Lindon Travers, a Tom Henks legendarnog Volta Diznija, koga niko do sada nije glumio na velikom platnu.
Sudeći po trejleru, neslaganje između Pamele Travers i Volta Diznija oko adaptacije imaće veliki udeo u priči, ali ima i nagoveštaja toplog i pomalo čudnog prijateljstva između njih dvoje.
Traversova je bila veoma nezadovoljna načinom na koji je Robert Stivenson režirao "Meri Popins" 1964, pošto su njene precizne ideje o likovima otežavale život ljudima koji su radili na adaptaciji.
Budući da je preminula 1996. možemo samo da pretpostavimo šta bi mislila o ovoj filmskoj verziji svog života u "Diznijevoj" adaptaciji. Fokus filma je gospodin Benks, možda i najneupečatljiviji lik u priči o Meri Popins (igra oca dece) ali on je bio inspirisan Pamelinim ocem i bio je veoma važan autorki.
"Saving Mr. Banks" se bavi i detinjstvom književnice i u tim sekvencama njenog oca tumači Kolin Farel.
Budući da je film sniman u produkciji "Dizni" studija, nema sumnje da je njegov osnivač prikazan u ružičastom svetlu. Premijera filma zakazana je za 13. decembar.


Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin