Manu Čao: Koncert u Beogradu u septembru

Manu Čao: Koncert u Beogradu u septembru

Autor: | 15/07/2013

0


Manu Čao nastupiće u hali „Pionir“ 14. septembra, saznaje “Blic”. Ova zvezda u Beograd stiže sa svojim bendom „La Ventura“.
Francuski umetnik španskog porekla Hose-Manuel Tomas Artur Čao, poznatiji kao Manu Čao, još jednom će obradovati srpsku publiku izvođenjem najvećih hitova kao što su “Me Gustas Tu” i “Clandestino”.
Kakva atmosfera vlada na njegovim nastupima znaju svi koji su prisustvovali koncertu koji je 8. aprila 2011. održan u Novom Sadu u organizaciji AAA produkcije koja je organizator i ovoga puta.
Pored bivšeg frontmena sastava “Mano Negra” u Beograd stižu i ostali članovi kvarteta - Mađid Fahem na gitari, Filipe Tebul na bubnjevima i Gambit na bas gitari. Na njihovom repertoaru će se naći i nove pesme koje dosad nikad nisu objavljene.
Svetski putnik i večiti buntovnik Manu Čao nedavno je otkrio gde pronalazi inspiraciju za svoje tekstove:
- Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti - rekao je on.
Prodaja ulaznica za koncert “Manu Chao La Ventura” počinje u ponedeljak, 15. jula, preko sajta www.gigstix.com, a od 22. jula mogu se kupiti i na prodajnim mestima Gigstix i Corner Shopovima širom zemlje.
Samo najbrži fanovi biće u prilici da nabave ulaznice po promotivnoj ceni od 2.000 dinara. U pretprodaji cena ulaznica iznosiće 2.500 dinara, a na sam dan koncerta 3.000 dinara.

izvor: Blic
Foto: AFP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još