Gagi Đogani: Anabelin muž me je pretukao

Gagi Đogani: Anabelin muž me je pretukao

Autor: | 23/07/2013

0

Gagi Đogani tvrdi da ga je proteklog vikenda fizički napao Andrej Atijas, suprug njegove bivše žene Anabele. Denser za Naše novine kaže da je Andrej, revoltiran pogrešno interpretiranim Gagijevim izjavama u medijima o Anabeli, nasrnuo na njega i naneo mu lakše telesne povrede.
- Ne mogu više da trpim ovaj medijski pritisak, zato sam odlučio da progovorim. Sramota me je što se to desilo jer on živi sa mojom bivšom suprugom i našom decom. Ljudi pričaju svašta, da sam dobio batine jer sam navodno narkoman i zbog dugova, a istina je da živim sasvim normalan život sa devojkom i da nisam očekivao tuču - rekao je Gagi i ispričao da ga je Andrej nedavno kontaktirao i pretio mu, da bi ga on pozvao da se vide kako bi to raspravili. Prema Gagijevim rečima, Andrej se osećao na alkohol kada su se našli, i ubrzo je započeo tuču.
On tvrdi da sa Anabelom nije u kontaktu već godinu i po dana i da ne zna šta je uzrok ovog napada.
- Anabeli nikad nažao ništa nisam uradio, možda je on pogrešno shvatio novinske napise. Zar takav čovek da bude pored moje dece?! Neka je na čast Anabeli! Još nisam odlučio da li ću ga tužiti, ali imam snimljen naš razgovor ako dođe do toga. Osećam se ugroženo i nerviram se što moja deca žive sa tim čovekom

Izvor: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti