Selin Dion: Progovorila o bračnim problemima

Selin Dion: Progovorila o bračnim problemima

Autor: | 23/07/2013

0

Selin Dion i njen menadžer Rene Anželil u braku su već 18 godina i važe za jedan od najstabilnijih parova u svetu šoubiznisa. Ipak, slavna pevačica otkrila je u jednom intervjuu da joj u braku nisu uvek cvetale ruže.
- Rene i ja smo prošli kroz teške periode. Između nas su postojale tenzije. Nije lako biti u braku, a mi smo uz to još sarađujemo i poslovno i suočavamo se sa svim dodatnim pritiscima u vezi sa nastupima, koncertima, turnejama putovanjima... Bilo je teško - ispričala je Selin, koja je od svog supruga mlađa 26 godina.
Iako su Selin i Rene u braku već skoro dve decenije, pevačica kaže da sve do pre sedam godina, nisu komunicirali kako treba. Ona se tada obratila dobroj prijateljici koja joj je dala nekoliko saveta.
- Ona me je naučila da problem nikada neće jednostavno nestati. Samo će postati još gori. Naučila je kako da odmah da kažem ono što mi je na umu i kako da na pravi način komuniciramo. To su lekcije koje svaki bračni par treba da zna ako želi da opstane.
Ona je otkrila da je njihova veza sada jača nego ikada.
- To je promenilo način na koji se odnosimo jedno prema drugom. Smejemo se i šalimo zajedno, zezamo jedno drugo. Želimo da naš brak traje zauvek.
Selin i Rene upoznali su se kada je ona imala samo 12 godina, a on je tada imao 36. Prvi sastanak imali su pet godina kasnije. Početkom devedesetih su se verili, a venčali su se 1994. na raskošnoj ceremoniji u Kvebeku. Dugo su pokušavali da dobiju dete, i nakon spontanog pobačaja, Selin je zatrudnela i 2001. dobila sina Renea Čarlsa.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti