Tejlor Svift: Stidim se bivših momaka

Tejlor Svift: Stidim se bivših momaka

Autor: | 13/08/2013

0

Tejlor Svift izjavila je da nije ponosna na svoju emotivnu prošlost, te da se kaje zbog većine svojih propalih veza. Mlada pevačica, koja je izlazila sa poznatim ličnostima poput Džona Majera, Džejka Gilenhala, Tejlora Lautnera i Harija Stajlsa, progovorila je o svojim burnim emotivnim vezama za septembarsko izdanje magazina "Marie Claire", otkrivši da su joj, i pored toga, sve te romanse donele nešto dobro.
- Svaka od tih veza zbog koje se kajem, stvorila je pesmu na koju sam ponosna. Ljubav je okrutna igra osim ako je ne igraš dobro i ispravno - istakla je ona.
Tejlor je nedavno priznala da je bol koju oseća nakon raskida njena najdraža inspiracija za pisanje pesama, te da joj to pomaže da preboli momke.
- Kada smo srećni i zaljubljeni, ne moramo da mislimo o tome. Ljubav je jedna od onih stvari koje su toliko jednostavne, ne moramo da razmišljamo kada je dobro, treba da razmišljamo samo kada je loše. Kada je muzika sve što imaš i kada si usamljen ili ti neko nedostaje, napišeš pesmu koja opisuje tačno kako se osećaš. Postoji neko zadovoljstvo koje dolazi posle toga, to ti pomaže da nastaviš dalje - objasnila je ona.

Izvor: Life Content

Foto: Bang

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin