Dragana Mirković: Oduševila publiku na nastupima u Orašju i Travniku

Dragana Mirković: Oduševila publiku na nastupima u Orašju i Travniku

Autor: | 16/08/2013

0

Nakon fantastičnog nastupa u rodnom Požarevcu, Dragana Mirković turneju je nastavila koncertima u Orašju i Travniku. Ona je u protekla dva dana održala veoma posećene nastupe na otvorenom, te još jednom dokazala da je jedna od najvećih zvezda u regionu.
Oko 3.000 fanova u Orašju pevalo je sa Draganom u glas kako stare, tako i nove pesme. Pevačica je bila iznenađena pesmama koje su joj tražili, s obzirom na to da se radilo o starim hitovima.
- Zanimljivo mi je kada mi devojke od 17-18 godina na nastupu traže neku pesmu koju sam snimila pre 30-ak godina. Svakako da je to velika čast, jer je to najbolji dokaz da su te pesme i danas hitovi - izjavila je ona.
Dragana je pevala puna četiri sata, a na bis ju je publika vraćala čak pet puta. Pored cveća, koje je dobila u izobilju, pevačicu je posebno obradovao "vatromet" koji su joj pripremili fanovi.
Priča je bila ista i u Travniku gde se za koncert tražila karta više. Dragana Mirković je trenutno na kratkoj pauzi do početka septembra, kada svoju turneju nastavlja u Švajcarskoj.

Tekst i foto: Gordana Vasiljević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin