Željko Joksimović: Sjajan nastup u Poreču pred 15.000 ljudi

Željko Joksimović: Sjajan nastup u Poreču pred 15.000 ljudi

Autor: | 25/08/2013

0


Pevač Željko Joksimović priredio je sinoć u Poreču još jedan u nizu koncertnih spektakla na Jadranskom primorju pred oko 15.000 oduševljenih posetilaca. Tradicionalna fešta koja se u Poreču održava u avgustu pred kraj turističke sezone u Istri, počela je nastupom Joksimovića i njegovog benda na gradskoj rivi. Koncert je prvih sat ipo vremena proticao u dobroj atmosferi bez većih iznenađenja, a onda je iznenada krenula jaka letnja oluja. Ni jako nevreme međutim nije demotivisalo publiku da ostane pa uprkos brojnim prekidima struje i neumoljivoj kiši koja je neprestano padala, verni fanovi Joksimovića pevali su zajedno sa njim jednu za drugom sve pesme do kraja.
- Ovo su one noći i oni koncerti koje ćete zauvek pamtiti - rekao je Željko koji je i kišu podelio sa publikom tako što je sišao sa bine i bio sa njima do kraja koncerta
Organizatori Fešte priredili su još neka iznenađenja posetiocima među kojima i fantastičan vatromet koji je oduševio sve prisutne i doprineo noći sa Željkom Joksimovićem u Poreču koja će se dugo pamtiti.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti