Sajmon Kauel: Pravo je čudo što ću postati otac

Sajmon Kauel: Pravo je čudo što ću postati otac

Autor: | 30/08/2013

0

Dok su na Vest Endu u toku pripreme za mjuzikl zasnovan na rijalitiju "X Faktor", kreator ovog šoua Sajmon Kauel (53) okupiran je svojom partnerkom Loren Silverman, koja čeka njihovo prvo dete. Par se trenutno nalazi u Londonu, gde ju je Sajmon upoznao sa svojim prijateljima, a gde je doputovala nakon što je njen brak sa biznismenom Endruom Silvermanom, inače Sajmonovim dobrim prijateljem, i zvanično okončan. Mnogi su se odmah zapitali da li Sajmon planira da ozvaniči njihovu vezu, ali je on ostao misteriozan po tom pitanju.
- To je glavno pitanje. To bi mogao da bude drugi deo mjuzikla. Šta se posle desilo? Moraćete da sačekate da biste videli - rekao je on i priznao da mu je činjenica da će postati otac promenila život.
- Kada se to desilo, osetio sam se potpuno drugačije. Kada sam čuo vesti o bebi, prvo sam bio malo šokiran, a onda sam se navikao. Posle mi se javio roditeljski instink, postao sam zaštitnički nastrojen i osetio sam povezanost sa bebom. Fantastično je što mi se desilo u ovom trenutku u životu... To je pravo čudo.
Inače, mjuzikl u kojem će Sajmona igrati glumac Najdžel Harman, premijerno će biti prikazan u Londonu 27. februara, pre nego što se od 26. marta nađe na repertoaru.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin