Robert Patinson: Hvata me panika pred svako pojavljivanje u javnosti

Robert Patinson: Hvata me panika pred svako pojavljivanje u javnosti

Autor: | 31/08/2013

0


Robert Patinson zabrinut je zbog toga kako se pojavljuje u javnosti. Zvezda "Twilight" sage priznaje da mu nikada nije bilo bitno da li izgleda kao zvezda sa "A liste", ali da ga sada veoma brine kako će se pojaviti u javnosti - čak ga izluđuje i pomisao na to da će dobiti bore.
Na pitanje da li misli da dobro izgleda, Robert je rekao:
- Zavisi, ponekad. Ali čudan sam ja kada je moj izgled u pitanju. Kada se mnogo fotografišete, to vas promeni. Sećam se kada sam prvo radio "Twilight", nije me bilo briga kako izgledam - bilo je mnogo manje pritiska, valjda. Bio sam u fazonu - ma ja sam prokleto kul. Ali sada, kad god se negde pojavim, mislim - ne znam koliko još puta ću moći ovo da uradim. Sređivanje kako biste otišli negde gde će ljudi gledati u vas, to me čini nervoznim. Dok ne krenem, presvući ću se milion puta. Ludo je. Bukvalno, pre nego što izađem, pogledam se u ogledalo i mislim - izgledaš užasno. Onda počnem da brinem o borama.
Ova 27-godišnja glumačka zvezda otkriva da njegov ritual samoprekora pred izlazak na crveni tepih ume biti naporan svima oko njega.
- Iskreno, svi koji rade sa mnom znaju da će morati da sede i čekaju dok ja prođem kroz čitav proces paničenja oko toga kako izgledam.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti