Nikolina Pišek: Nesvakidašnjim gestom iznenadila verenika

Nikolina Pišek: Nesvakidašnjim gestom iznenadila verenika

Autor: | 01/09/2013

0


Iznenađenje koje je hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno priredila svom vereniku Vidoju Ristoviću prijatelji ovog Beograđanina dugo će prepričavati. Nesvakidašnji gest, žurku iznenađenja povodom trideset petog rođendana budućeg supruga, lepa voditeljka emisije „Sami u tami“ planirala je desetak dana, koliko je ukupno zaljubljeni par proveo na grčkom ostrvu Mikonosu. Ona je u najvećoj tajnosti, bez znanja verenika, obavestila sve njegove prijatelje, kao i Vidojevog oca Mišu, da će budućem suprugu inscenirati hitan dolazak u Beograd pre nego što letovanje nastave na Hvaru, jer joj je iskrsao neodložni poslovni sastanak. Vidoje ništa nije posumnjao, već je za dva dana, koliko su isplanirali da ostanu u srpskoj prestonici povodom njenog sastanka, pomerio rezervaciju za smeštaj u jednom hotelu na popularnom hrvatskom ostrvu.
Nikolina je sve goste žurke iznenađenja povodom rođendana obavestila da dva sata pre ponoći budu u jednom od omiljenih beogradskih restorana njenog verenika, "Dijagonali", kao i da mu ne govore ni reč o iznenađenju koje mu priprema.
- Ništa nije posumnjao. Rekla sam mu da moram hitno da odem u Beograd kako bih prisustvovala važnom poslovnom sastanku. Samo je pomerio rezervaciju i dogovorili smo se da u Beogradu ostanemo dva dana. Dodao je da povodom njegovog rođendana možemo da odemo na večeru u neki lep restoran sa baštom. Složila sam se s tim jer sam znala da nije planirao da pravi proslavu pošto je prvobitno mislio da ćemo za njegov rođendan biti na Hvaru. Čim smo došli u srpsku prestonicu, otišla sam u jedan od njegovih omiljeniih restorana i sa menadžerom se dogovorila o izboru specijaliteta koji će biti posluženi naredne večeri - započinje razgovor šarmantna voditeljka za magazin „Hello!“ i objašnjava da je Vidoju narednog dana ispričala kako ipak želi da za njegov rođendan odu na večeru u restoran u koji često odlaze.
- Iznenadio se što hoću baš tamo budući da nije radila bašta. Svim njegovim prijateljima, koje sam pozvala, kao i njegovom ocu, rekla sam da moju zamisao i plan drže u tajnosti i da se ponašaju kao da ne znaju da ćemo doći u Beograd. Kada smo ušli u restoran, krenuli smo ka delu koji sam rezervisala, a koji je odvojen od ostatka restorana. Kada je video njemu drage ljude koji mu upućuju čestitke, potpuno je bio zbunjen, ali se odmah potom oduševio i počeo da me ljubi. Shvatio je da sam sve isplanirala i tajno organizovala kako bismo sa dragim ljudima proslavili njegov dan. Sve je bilo savršeno te večeri, koja je protekla u odličnom raspoloženju. Gosti su uživali u vrhunskim delicijama, a na meniju su se našli tatar biftek, pečeni patlidžan s mocarelom, pačja džigerica, pohovane lignje, pačetina na žaru. Narednog dana otputovali smo na Hvar kako bismo nastavili odmor po planu - govori Nikolina koja nije želela da precizira šta je vereniku kupila za rođendan, ali je otkrila da je nešto što je Vidoje želeo da ima poslednjih deset godina.
Dani velikog slavlja zaljubljenom paru tek predstoje i s nestrpljenjem iščekuju 3. septembar, "dan D" kada će i zvanično postati supružnici.

Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti