Sajmon Kauel: Moje dete neće naslediti moje bogatstvo

Sajmon Kauel: Moje dete neće naslediti moje bogatstvo

Autor: | 06/09/2013

0

Sajmon Kauel (55) izjavo je da će nakon njegove smrti svo svoje bogatstvo dati u humanitarne svrhe. Procenjuje se da je slavni muzički mogul, koji očekuje prvo dete sa partnerkom Loren Silverman, do sada zaradio 225 miliona funti, ali njegovi potomci neće moći da se oslone na taj novac, pošto Kauel smatra da je mnogo pametnije da svoje milione da nekome kome su mnogo potrebniji.
- Ostaviću svoj novac nekome. Najverovatnije nekoj humanitarnoj organizaciji, za pomoć deci i psima. Ne verujem u prenošenje s generacije na generaciju - rekao je Sajmon, i dodao da će na svoje dete preneti znanje kako bi sam mogao da se snađe u životu.
Kreator popularnog šoua "X Factor" kaže da je morao sam da se probija sa dna na vrh televizijske i muzičke industrije, ali bez obzira na uspehe koje je postigao, on ne planira da se povuče i da napusti posao.
- Mnogi ljudi koji se penzionišu toliko mrze svoj posao da uživaju u ideji da više ne rade. To me užasava. Planiram da i dalje radim kada dođem u osamdesete ili devedesete godine.
Sajmon je poznat kao veliki dobrotvor, a posebno se ističe njegova pomoć organizacijama za zaštitu pasa širom sveta.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti