Kloi Kardašijan Odom: Iscrpljena zbog problema sa suprugom Lamarom

Kloi Kardašijan Odom: Iscrpljena zbog problema sa suprugom Lamarom

Autor: | 07/09/2013

0

Kloi Kardašijan Odom nije u kontaktu sa svojim suprugom Lamarom Odomom, koji je u proteklih nekoliko dana u centru pažnje javnosti zbog problema sa alkoholom i narkoticima. Izvori tvrde da rijaliti zvezda ne zna gde se nalazi slavni košarkaš, koji je juče napustio rehabilitacioni centar nakon što je u njemu proveo samo jedan dan.
- Kloi ne zna gde je Lamar. Ona je jednostavno iscrpljena. Mislim da niko ne zna gde se on nalazi u ovom trenutku - rekao je izvor za portal UsMagazine.com.
Kloi i Lamar susreli su se sa problemima u braku zbog glasina o njegovom neverstvu, ali i navodnoj zavisnosti od narkotika i alkohola. Prema rečima izvora bliskih porodici Kardašijan, Kloi je prekinula svaki kontakt sa suprugom nakon velike svađe pre nedelju dana, kada mu je poručila da potraži pomoć. Iako je objavljeno da je Lamar posetio kliniku kako bi poradio na svojim problemima, ona navodno i dalje nije uverena u to da je on na pravom putu.
- Nisu je ubedile te informacije. Ne veruje u to i misli da nije otišao na rehabilitaciju. Kloi je toliko iscrpljena zbog svega ovoga. Ne želi da zna sta se dešava - dodao je izvor.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti