Adel: Bolesni otac moli slavnu pevačicu za oproštaj

Adel: Bolesni otac moli slavnu pevačicu za oproštaj

Autor: | 08/09/2013

0


Iako nije bio tu dok je Adel odrastala, otac slavne pevačice želi da upozna njenog sina pre nego što umre od raka.
Mark Evans priznaje da nije bio tu za svoju kćerku, ali se nada da će uspeti da upozna svog 10-mesečnog unuka Angela, budući da je teško oboleo i da mu je ostalo još malo života.
On je za magazin The Sun izjavio:
- Nisam bio tu za svoju kćerku kada je trebalo. Zbog toga sam žalio svakog trenutka svog života. Kidalo me je iznutra. Još uvek nisam upoznao Angela, a strahujem da i neću uspeti. Možda će moj kraj doći pre nego što uspem da se pomirim sa Adel.
Mark (51) je bivši alkoholičar, i svestan je da je sam kriv zbog prekida odnosa sa kćerkom, nakon što je napustio njenu majku, kada je Adel imala svega tri godine.
Bilo kako bilo, on pokušava da popravi njihov odnos, iako je pokušaje da se čuje sa kćerkom uporedio sa "kontaktiranjem predsednika Amerike".
Rekao je:
- Konstantno udaram o zid. Veoma je teško doći do nje. Kao da pokušavam da dobijem predsednika Amerike. Svi prijatelji me pitaju kako ide, a ja ne znam šta da im kažem. Osećam se izopštenim. Nisam dobio Adel, kao ni Peni. Slao sam rođendanske čestitke preko njenog izdavača, ali nikada nisam dobio odgovor.
Vodoinstalater otkriva da je nedavno operisao tumore iz stomaka, nakon što su lekari otkrili 11 potencijalno fatalnih izraslina, a sada čeka testove, kako bi utvrdio da li je bolest prestala da se širi.
Mark insistira na tome da bi upoznavanje njegovog unuka i pomirenje sa Adel bilo "najbolji lek", te da želi da uživa u odrastanju svog unuka, kao što je hteo i kada je njegova kćerka u pitanju.
- Sećam se da sam vodio Adel u zoološki vrt tokom raspusta. Imao sam kraste na ruci, pa kada je ona otišla do toaleta, zagrebao sam kraste kako bi krenula krv. Kada se vratila, pitala je šta se desilo, a ja sam joj ispričao da me je napao lav, pa da sam se borio sa njim. To bih želeo da radim i sa Angelom. Želim da ga vodim u park, da šetamo, i da zajedno jedemo sladoled na Beri Ajlandu.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: adel