Britni Spirs: Napornim treninzima do savršene figure

Britni Spirs: Napornim treninzima do savršene figure

Autor: | 09/09/2013

0


Naporni treninzi isplatili su se pop princezi. Britni Spirs opet je u formi, odlično joj stoji "manjak garderobe" i srećna je zbog toga, pa je svoju novu figuru, uz pomoć Instagrama, podelila sa svima na planeti.
Britni Spirs je ozbiljno "zasukala rukave", jer je očekuje naporan period prepun nastupa. Dokaz za to je i poslednja fotografija koju je objavila na Instagramu.
Preciznije, slika je dokaz da se pevačica ozbiljno preznojila i figuru dovela do savršenstva uvežbavajući zahtevne koreografije osmišljene za predstojeće nastupe u lasvegaskom "Planet Holivudu".
- Vruće je na setu danas. Malo prljavo, malo zavodljivo, dala sam sve od sebe. Toliko do sutra - napisala je pop princeza uz fotografiju na kojoj plavi donji pokazuje njenu sve bolju liniju.
Tokom poslednjih 12 meseci pevačka zvezda svakodnevno je vežbala jogu, a tri puta nedeljno nalazila je vremena i za 60 minuta kardio treninga.
- Nastupi u Las Vegasu neće biti jednostavni. Neophodna je vrhunska forma - otkrila je Britni nedavno u intervjuu za časopis Shape najavivši pripreme.

Autor: Life Content
izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još