Demi Mur: U vezi sa ocem svog bivšeg dečka

Demi Mur: U vezi sa ocem svog bivšeg dečka

Autor: | 13/09/2013

0

Prema pisanjima stranih tabloida, Demi Mur je pronašla novu ljubav, i to u naručju oca njenog bivšeg dečka. Glumica, koja se u novembru 2011. rastala od Eštona Kučera nakon šest godina braka, navodno je u vezi sa milijarderom Piterom Mortonom (66), vlasnikom lanca kafića "Hard Rock Cafe". Njihova romansa započela je samo pet meseci pošto je Demi raskinula šestomesečnu vezu sa njegovim sinom Harijem Mortonom (31). Izvor je otkrio za britansko izdanje magazina "Grazia" da se Demi i Piter viđaju i do tri puta nedeljno.
- Demi kaže da zahvaljujući Piteru više nije fascinirana mlađim muškarcima. Sa 66 godina, on nije njen tip, ali joj se zaista dopada - kaže izvor i dodaje da Hariju ne smeta to što se njegov otac zabavlja sa njegovom bivšom devojkom.
- To je pomalo čudno, ali na kraju krajeva, Hari je srećan ako su i oni.
I glumičine kćerke Rumer (25), Skaut (22) i Talula (19), koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom, zadovoljne su novim dečkom svoje majke.
- Devojkama je drago što Demi za promenu izlazi sa nekim ko je stariji od nje. Upoznali su Pitera nedavno na jednoj žurki u Beverli Hilsu i misle da je veoma šarmantan - otkrio je izvor.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin