Slavica Ćukteraš: Promena adrese nakon rastanka sa Stefanom Tanaskovićem

Slavica Ćukteraš: Promena adrese nakon rastanka sa Stefanom Tanaskovićem

Autor: | 20/09/2013

0

Folk pevačica Slavica Ćukteraš posle četiri godine skladne veze sa dečkom Stefanom Tanaskovićem odlučila je da stavi tačku na romansu. Iako su se sve vreme zabavljanja trudili da svoju ljubav čuvaju i drže što dalje od očiju javnosti, medijski poslenici su budno pratili dešavanja na njihovom intimnom planu. Budući da je emotivna veza temperamentne pevačice i njenog izabranika bila bez ikakvih skandala i trzavica, umesto očekivanog venčanja zaljubljenog para desio se njihov definitivni razlaz, što je mnoge iznenadilo. Slavica i Stefan rastali su se bez ijedne teške reči. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, dvadesetosmogodišnja pevačica i bivši sportista emotivno su se udaljili, pa je i njihova ljubav s vremenom počela da bledi. Slavica je u poslednje vreme dosta razmišljala o njenoj vezi sa Stefanom, shvativši da je najbolje, koliko god bilo bolno za oboje, da se rastanu. Sebi je priznala da je jednostavno ljubav nestala. Budući da je Stefan veoma fin momak, koga je Slavičina porodica izuzetno zavolela, pevačka zvezda i njen bivši momak ostali su u korektnim odnosima.
Nekadašnja zvezda "Granda" i bivši fudbaler koji je svega šest meseci mlađi od nje upoznali su se pre četiri godine. Iako nije iz našeg estradnog sveta, Stefan je Slavicu osvojio svojom skromnošću, lepim manirima i vaspitanjem. Popularna pevačica je cenila želju svog bivšeg partnera, inače studenta prava i sportskog menadžmenta, da se njihova ljubav medijski ne eksponira. Zbog toga je u javnosti o svojoj vezi retko govorila. Slavica i Stefan nikada nisu pozirali za novine, a zajedničke fotografije nastajale su iz noćnog provoda i izlazaka.
- Ne osećam potrebu da pričam o detaljima iz svog privatnog života. Kao i u svakoj drugoj vezi, i u našoj ima problema, ali je to zanemarljivo - nedavno je izjavila pevačica za jedan magazin.
Iako su do sada probleme uspešno prevazilazili, ovaj koji je nastao usled nedostatka emocija bio je nepremostiv. Dvadesetosmogodišnja brineta trenutno je zaokupljena pronalskom novog stana, budući da se njen dom nalazi u neposrednoj blizini stana njenog bivšeg partnera na Bežanijskoj kosi. U ovom ne tako prijatnom periodu odlučila je da se maskimalno posveti karijeri. Poslednji singl "Kao nova", koji je snimila početkom leta, za koji je uradila provokativni spot u strasnom zagrljaju sa manekenom Aleksandrom, još tada je pokrenuo bujicu spekulacija da se u Slavičinoj vezi sa Stefanom nešto dešava. Tom prilikom demantovala je glasine o rastanku sa Stefanom, a sve je ukazivalo na to da njihov odnos nije baš idiličan.
- Možda se nikada neću udati. U ovom trenutku to ne planiram, ne patim za institucijom braka. Ako nekada stanem pred oltar, možda to neće biti sa Stefanom - rekla Slavica.
Celokupna situacija nagoveštavala je kraj ljubavi mladog para koja se definitivno desila pre dve nedelje. Dvadesetosmogodišnja folk zvezda odlučila je da ovaj neprijatan period prevaziđe radom, te je svu energiju i misli usmerila na karijeru, a uskoro najavljuje i novu pesmu za koju veruje da će biti hit.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti