Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons: Ne odustaju od svog braka

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons: Ne odustaju od svog braka

Autor: | 26/09/2013

0

Majkl Daglas (69) i Ketrin Zita Džons (44), koji su nedavno priznali da se suočavaju sa ozbiljnim problemima u braku, još uvek nisu spremni da dignu ruke od svoje veze, iako trenutno žive odvojeno. Dvoje glumaca, koji su juče proslavili svoje rođendane, prema rečima izvora u svakodnevnom su kontaktu.
- Još uvek nisu odustali - rekao je izvor za magazin "People".
Velška glumica nije se pojavila u nedelju na dodeli Emi nagrada kako bi podržala svog supruga, koji je osvojio priznanje za najbolju glavnu mušku ulogu u miniseriji ili filmu, za film "Behind the Candelabra", ali je Majkl ipak spomenuo svoju suprugu u govoru.
Izvori tvrde da se glumački par, koji zajedno ima 13-godišnjeg sina Dilana i desetogodišnju kćerku Karis, svakodnevno čuje putem telefona, te da razgovaraju nekoliko puta svakog dana. Njih dvoje ne žive zajedno već četiri meseca. Ketrin je trenutno sa decom u njihovom domu u Bedfordu, Njujork, dok je Majkl u Meksiku, gde snima film "The Reach". On je na crvenom tepihu u nedelju izjavio da veruje da će uspeti da izgladi odnose sa suprugom.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još