Novak Đoković i Jelena Ristić: Otkriveni detalji veridbe

Novak Đoković i Jelena Ristić: Otkriveni detalji veridbe

Autor: | 27/09/2013

0

Detalji veridbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić procureli su u medije, uprkos nastojanju para da ih sačuva u strogoj tajnosti. Britanski "Dejli mejl" prenosi da je Jelena sudbonosno "da" ipak izgovorila u Francuskoj, a ne u Monte Karlu.
Najbolji teniser sveta iznenadio je dugogodišnju devojku letom helikopterom do Provanse u Francuskoj, gde ju je zaprosio u luksuznom hotelu "Couvent des Minimes", prenosi "Dejli mejl".
Par je proveo noć u hotelu sa pet zvezdica, gde cena jednog noćenja dostiže 1.110 evra. Novopečeni verenici narednog jutra vratili su se u Monte Karlo, a juče su fotografisani ispred zlatare, gde su birali verenički prsten.
Samo dva dana posle veridbe Novak Đoković otputovao je u Kinu gde mu predstoji odbrana čak dve titule. Jelena se sprema za dolazak u Srbiju gde je sledeće nedelje očekuju poslovne obaveze na Kopaoniku gde će u ime Fondacije Novaka Đokovića otvoriti "Drugarijadu".
A dok Novakovi i Jelenini najbliži ne žele da kažu bilo šta o veridbi najpopularnijeg srpskog para, poštujući njihovu molbu i želju da veridba ostane privatan čin, Novakov i Jelenin tviter nalog zatrpani su čestitkama sa svih strana sveta od prijatelja i fanova.
Jelenu na društvenim mrežama već oslovljavaju sa gospođa Đoković, a Novaku poručuju da je napravio pravi izbor i da je bilo krajnje vreme da zaprosi svoju ljubav iz školskih dana.
Poznato je da roditelji nisu prisustvovali veridbi, da nije bilo većeg slavlja, već da je u pitanju intiman trenutak, ali i da su Novak i Jelena zamolili ili zabranili svom okruženju da otkrivaju bilo kakve detalje.
I dok svetski mediji Novaka i Jelenu nazivaju srpskim Vilijamom i Kejt - teniser je juče na svojoj Fejsbuk stranici postavio fotografije sa kondicionog treninga i najavio put na turnir u Peking.
- Odradio sam odličan trening u planinama jutros i sada pravac aerodrom. Sledeća stanica - Kina - napisao je Novak ispod ove fotografije juče na Fejsbuku.

Izvor: Blic

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još