Kanje Vest: Novi sukob sa predstavnicima medija

Kanje Vest: Novi sukob sa predstavnicima medija

Autor: | 27/09/2013

0

Kanje Vest besno je odreagovao na jedan skeč američkog komičara i voditelja Džimija Kimela, koji se našalio na račun slavnog repera i intervjua koji je nedavno dao. Naime, Kanje je u razgovoru za jednu radijsku emisiju sebe nazvao "najvećom rok zvezdom na svetu", što je Kimelu bio povod da za svoju emisiju napravi humoristični skeč u kojem je dečka Kim Kardašijan "glumio" dečak. Ovo se Kanjeu nije dopalo, te je putem Tvitera izvređao voditelja i njegovu emisiju, istakavši da je preterao i da ono što je uradio nije smešno.
Džimi je uzvratio u narednoj epizodi svog šoua, koja je sinoć emitovana, u kojoj je ispričao da mu je Kanje pretio putem telefona.
- Da li je još neko dobio poziv od ljutitog Kanjea Vesta pre oko pola sata? Samo ja? Dobro, nisam znao da li je ljut na sve nas - rekao je voditelj, te dodao da mu je reper poručio da bi mu bilo bolje da mu se javno izvini.
Kanje je i ranije imao sukobe sa predstavnicima medija, a nedavno je fizički nasrnuo na fotografa i slomio mu fotoaparat.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti