Miranda Ker: Divim se svom suprugu

Miranda Ker: Divim se svom suprugu

Autor: | 02/10/2013

0

Miranda Ker pohvalila je glumačke sposobnosti svog supruga Orlanda Bluma i njegovu posvećenost poslu. Lepa manekenka izjavila je da se divi Orlandu jer svake večeri nastupa u predstavi "Romeo i Julija" na Brodveju, u kojoj ima glavnu ulogu.
- Kada sam prvi put videla Orlanda na Brodveju u predstavi "Romeo i Julija", bila sam oduševljena. Mnogo ga poštujem jer je u stanju da sve to nauči i onda da ima energije da to radi svakog dana, šest dana u nedelji - kaže Miranda.
Ipak, ona dodaje da se njih dvoje trude da svoje poslovne obaveze udalje od porodice, i ističe da jedno drugom ne daju savete u vezi sa karijerom.
- Ne vežbam scenarija sa njim. Trudimo se da to razdvojimo od porodice. To bi bilo kao kada bih ja njega pitala da me nauči kako da hodam na pisti.
Bivši "Viktorijin anđeo", koja je lansirala svoju liniju kozmetičkih proizvoda "Kora Organics", tvrdi da je mnogo jača nego što ljudi misle i ponosi se time što važi za pametnu poslovnu damu, ali dodaje da je kod kuće mnogo više tradicionalno orijentisana, te da više voli da prepusti Orlandu da vodi glavnu reč u njihovom braku.
- Ne osećam potrebu da moram da vodim računa o svemu. Muškarcu treba dopustiti da radi neke stvari za vas, jer on brine o vama i on to želi. Kada dođem kući, ne ponašam se kao šef kao kada sam na poslu, tada prihvatam ženstveniju ulogu. Skinem sve sa sebe i obučem svoj svileni ogrtač. Stavim crveni ruž ili crveni lak za nokte, to mi poboljšava raspoloženje - otkrila je Miranda.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin