Dženifer Lorens: Rekli su mi da sam predebela za Holivud

Dženifer Lorens: Rekli su mi da sam predebela za Holivud

Autor: | 03/10/2013

0

Oskarovka Dženifer Lorens otkrila je da se zarekla da nikada više neće ići na dijetu nakon što su je prozvali predebelom za Holivud. Zanosna glumica ispričala je za magazin "Harper's Bazaar" da je takvu odluku donela pošto joj je jedan producent u jednom od njenih prvih filmova naredio da smrša i čak joj zapretio da će je otpustiti ako se bude protivila.
- Bila sam mlada. To je samo jedna vrsta gluposti kroz koje glumice moraju da prolaze. Neko mi je rekao da sam debela i da ću dobiti otkaz ako se ne rešim viška kilograma - rekla je Dženifer, i dodala:
- Doneli su mi moje fotografije na kojima sam praktično bila naga i rekli mi da ih koristim kao motivaciju za dijetu. To je bilo to. Neko je to nedavno ponovo spomenuo. Mislili su da me to više neće boleti zbog napretka u karijeri i da sam nekako sada iznad toga pošto sam osvojila Oskara. Začudili su se što me to i dalje vređa. Bila sam devojčica i bila sam povređena. Nije važno kakva priznanja dobiješ. Znam da mi se to više nikada neće desiti. Ako neko samo spomene reč "dijeta", poručiću mu da može da se je*e.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin