Dragana Mirković: Suprug mi priređuje iznenađenja i kad ima i kad nema razloga

Dragana Mirković: Suprug mi priređuje iznenađenja i kad ima i kad nema razloga

Autor: | 05/10/2013

0


Velika zvezda sa manirima velikog čoveka, žena koja ne skida osmeh sa lica i ne gubi veru u ljude, to je ono što bi u najkraćim crtama opisalo Draganu Mirković. Miljenica Balkana, nedavno je postala i članica žirija muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato”. Osim o novom profesionalnom angažmanu, Dragana je ekskluzivno za sajt Prve otkrila kako izgleda njena svakodnevica u Beču, da li ima hobi, zašto je ponosna na svoju decu, čime je suprug neprestano iznenađuje, i da li “ruže cvetaju samo u pesmama”?

Kako ti se dopala ideja da učestvuješ u žiriju ovako velikog šoua?
- Meni je to sjajno! Fascinirana sam pre svega ovim formatom, jer ja volim originalne stvari. Oduševljena sam me učesnicima koji su beskrajno talentovani, zabavni i vredni. Svaka im cast! A i članovi žirija su super! (smeh)

Da li ćeš biti stroga?

- Trudiću se da ne budem stroga, ali se plašim da će me naterati (smeh)!

Umeš li i ti da imitiraš?
- Iskreno, nikad nisam probala, tako da ne znam da li bih umela ili ne.

Da li si ovaj boravak u Beogradu uspela da iskoristiš za tradicionalno druženje sa svojim fanovima?
- Ovog puta nisam stigla, ali se uvek maksimalno trudim da ispoštujem svoje fanove. Oni to zaslužuju, a i ja sam takva da ne umem da kažem ne. Na kraju krajeva, meni to pričinjava veliko zadovoljstvo.

Kako izgleda jedan tvoj dan u Beču?

- Moj dan u Beču je savršen samim tim što je tako miran, bez šminke i bez snimanja. Lagana jutarnja kafica i razvlačenje u pidžami su mi najdraži deo dana. Posle toga odlazim po decu u školu, pričamo šta ima novo, da li imaju nešto za domaći, da li je pala neka dobra ocena... Kasnije ih vozim na časove, Marko svira klavir, a Manuela klasičnu gitaru i jako su talentovani za muziku. Moram da se pohvalim da su moja deca odlični učenici. Presrećna sam i ponosna što su njih dvoje najnormalnija deca koja u sebi nemaju ni trunku neke bahatosti koju često imaju imaju deca poznatih ili dobrostojećih roditelja. Oni su potpuno zdravi i u glavi i u duši, a to ne kažem zato što su moji! Čak i ne mislim da način njihovog vaspitanja ima preveliku ulogu, to su geni i jednostavno se rodiš sa karakteristikama dobrog čoveka, što je najvažnije.

Na koga liče Marko i Manuela?
- Marko liči na mene, a Manuela je preslikani Toni. To je tako slatko i smešno za videti! Ona je maltene plavušica, a Marko je potpuno crn, kao ja. Prilično su povučeni, ali imaju dosta drugara. Kao što Toni i ja ne biramo ljude po tome ko su, šta su i odlakle su, koliko imaju ili nemaju, tako ne biraju ni oni. Ako su ljudi dobri oni su za nas najbolji prijatelji na svetu!

Da li imaš neki hobi?
- Ako to mogu da nazovem hobijem, onda je to skupljanje i pravljenje kolekcije porodičnih slika. Zaljubljenik sam u fotografiju, a počela sam čak malo i da se bavim time. Obožavam dobre porodične i dečije fotografije.

Koliko ih imaš?

- To se broji u hiljadama!

Kada ti je suprug poslednji put priredio iznenađenje?
- On mi priređuje iznenađenja i kad ima i kad nema razloga. Od sitnih do velikih. Toni je jako pozitivna i vesela osoba, čovek koji voli ljude i društvo, ali najviše svoju porodicu i ženu (smeh)! On je definitivno moj najveći fan, ali mene kao žene ne kao pevačice. I ja njega obožavam, jer je pre svega dobar i kvalitetan čovek. Prepun je ideja, a pre par dana, tačnije 28. septembra na našu godišnjicu braka, iznenadio nas je vikendom u Umagu. Otišli smo u jedan lep hotel, a Toni je pokupio gomilu naših prijatelja tako da smo imali jedno divno druženje.

Da li to znači da za tebe ruže ne cvetaju samo u pesmama?
- Mogu reći da sam blagoslovena. Ponekad se pitam čime sam zaslužila ovoliku sreću. Bez obzira na neka razočarenja i to što su me povređivali, ostala sam pozitivna i zaljubljena u ljude. Možda sam time zaslužila životnu sreću.

Izvor: Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin