Kim Kardašijan: Otkrila kako se rešila viška kilograma nakon trudnoće

Kim Kardašijan: Otkrila kako se rešila viška kilograma nakon trudnoće

Autor: | 15/10/2013

0

Kim Kardašijan otkrila je kako je uspela da se reši viška kilograma nakon trudnoće. Novopečena mama, koja je u junu dobila kćerku Nort, priznala je putem Tvitera da je za njenu figuru nakon porođaja zaslužna kontroverzna Atkinsonova dijeta.
- Zapravo sam na Atkinsonovoj dijeti i obožavam je - napisala je rijaliti zvezda kao odgovor jednoj obožavateljki koja ju je upitala koja je tajna njenog gubitka kilograma.
Atkinsonova dijeta dobila je ime po svom tvorcu, doktoru Robertu Atkinsonu, a odnosi se na režim ishrane namirnicama sa visokim udelom proteina. Ova dijeta propagira fokusiranje na kontrolu unosa ugljenih hidrata, a ne na brojanje kalorija.
Kim, koja je nakon porođaja uglavnom sakrivala svoju figuru u vrećastoj odeći, pokazala je svoje telo u izazovnoj haljini na Nedelji mode u Parizu prošlog meseca, kojoj je prisustvovala sa svojim partnerom, Kanjeom Vestom. Kako bi se vratila u formu nakon porođaja, kombinovala je Atkinsonovu dijetu sa strogim režimom vežbanja. U poslednjoj epizodi svog šoua, "U korak sa Kardašijanovima", ona je svojim sestrama Kloi i Kortni rekla da želi što pre da se reši viška kilograma, i da to i pokaže javnosti.
- Biću najseksepilnija mama. Čim stignem do cilja, slikaću se za "Plejboj".

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti