Ivanka Tramp otkrila ime sinčića

Ivanka Tramp otkrila ime sinčića

Autor: | 16/10/2013

0


Ivanka Tramp dala je svom sinčiću ime Džozef Frederik Kušner.
Kćerka multimilionera Donalda Trampa, koja je u ponedeljak na svet donela sina u Njujorku, podelila je svoje slike sa njim i otkrila da je imena dobio po svojim pradedama.
Ova 31-godišnja uspešna poslovna žena, koja već ima dvogodišnju kćerku Arabelu sa suprugom Džeredom Kušnerom, napisala je na svom Tumbleru juče:
- Molimo vas da sa nama podelite sreću povodom dolaska na svet Džozefa Frederika Kušnera, koji je imena dobio po svojim pradedama, koji su obojica bili majstori građevinarstva u svoje vreme i inspirativne glave porodice svojim najdražima. Obojica su postavili standarde koji su se prenosili generacijama i za koje se nadamo da će služiti Džozefu i Arabeli kao uzor. Stvorili su nasleđe svojoj porodici koja inspiriše naše karijere, kao i našu ljubav i poštovanje prema najbližima. Čast nam je da sinu damo imena po ovim sjajnim ljudima. Osećamo se blagoslovenima prinovom u našoj porodici!
Njen ponosni otac Donald otkrio je da je oduševljen novim članom porodice.
- Moja predivna kćerka Ivanka upravo je na svet donela zdravog sinčića. Džered i Ivanka su veoma ponosni! - napisao je on na svom Tviter profilu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti