Oven Vilson: Raskinuo sa trudnom ljubavnicom

Oven Vilson: Raskinuo sa trudnom ljubavnicom

Autor: | 20/10/2013

0


Oven Vilson okončao je romansu sa svojom trudnom ljubavnicom.
Glumačka zvezda, koji je pre nekoliko dana potvrdio da će po drugi put postati otac, jer je njegov lični trener, Karolin Lindkvist, u drugom stanju, sada je viđen kako se strastveno ljubi sa nepoznatom brinetom, nakon što su bili na romantičnoj večeri u Rustic Canyon restoranu u Santa Moniki.
Kako je otkrio izvor sa lica mesta, ovaj 44-godišnji glumac, koji već ima dvogodišnjeg sina Roberta, sa bivšom devojkom Džejd Duel, sve vreme razmenjivao je nežnosti sa novom devojkom i nije obraćao pažnju na radoznale poglede. Ista devojka viđena je sutradan ujutro kako napušta Vilsonovu kuću.
Glumac je otkrio da je veoma uzbuđen zbog toga što će postati otac ponovo, pa iako on i Karolina nisu više zajedno, planira da bude uključen u odrastanje svog deteta.
- Ni Karolin ni Oven nisu planirali bebu, ali su uzbuđeni zbog novosti. Ne žive zajedno, ali je Oven uključen u sve. Dolazi na lekarske preglede sa njom i trudi se da se Karolin oseća prijatno.
Fitnes guru podnela je zahtev za razvod od svog muža, plastičnog hirurga sa Beverli Hilsa, dr Ritu Čopre u maju ove godine. Iako je još uvek u zvaničnom braku, izvor blizak Karolin tvrdi da nije bila neverna svom mužu.
- Ona nije varala supruga sa Ovenom. Karolin je već bila razdvojena od Ritua pre nego što je ostala trudna.


Autor: Life Content
Foto: FAME, SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još