Sajmon Kauel: Bezbrižan uprkos ljubavnoj drami

Sajmon Kauel: Bezbrižan uprkos ljubavnoj drami

Autor: | 20/10/2013

0


Najpoznatiji sudija takmičenja „X Faktor“ Sajmon Kauel nedavno je proveo slobodan dan sa svojom partnerkom Loren Silverman, koja će mu za nekoliko meseci podariti prvo dete. Poznati par bio je lepo raspoložen tokom kratkog predaha u San Dijegu, a Sajmon se rado fotografisao i sa fanovima koji su mu prilazili.
Kada je pre nešto više od dva meseca otkriveno da je čuveni muzički producent u vezi sa sadašnjom partnerkom, ta vest izazvala je pravu pometnju u javnosti. Razlog tome je što je Loren i dalje u braku sa njegovim najboljim prijateljem Endruom, od koga će se uskoro i zvanično razvesti. Osim toga, ona je bila i najbolja prijateljica Kauelove doskorašnje partnerke Sinite. Njih četvoro često su odlazili zajedno na porodična putovanja i niko nije mogao da nasluti ovakav sled događaja. Ipak, tokom druženja rodila se ljubav između Sajmona i Loren, koju su u početku vešto skrivali, ali kada su saznali da čekaju dete, došlo je vreme da se kaže istina.
Sinita, sa kojom je poznati producent bio dve decenije u turbulentnoj vezi, koju su pratili česti raskidi i pomirenja, nedavno je dala intervju za britansko izdanje magazina „Hello!“. Ona je tom prilikom rekla da joj je Sajmon prvi saopštio da je u vezi sa njenom prijateljicom i da čekaju dete, iako je njoj uvek govorio da ne želi da se ostvari u ulozi oca.
- Ostala sam šokirana kada mi je saopštio tu vest. Iskreno, ne sećam se šta mi je tačno rekao jer sam toliko bila van sebe da nisam znala da li možda sve to sanjam - rekla je Sinita i dodala da je posle prvobitnog šoka rekla:
- Prvo sam ga pitala da li je srećan zbog toga jer mi je uvek govorio da ne želi decu - objasnila je ona, istakavši da, iako nije više zaljubljena u Kauela, nije ravnodušna zbog svega što se desilo, jer je mnogo vremena provela sa njih i mislila je da će njih dvoje i ostariti zajedno.
S druge strane, Sajmon je nedavno gostovao u jednoj televizijskoj emisiji kada je govorila o novom poglavlju u svom životu. On nije bio toliko otvoren da govori na tu temu, ali je otkrio da će dobiti sina.
- Postoji nekoliko stvari koje ne bi trebalo da vidim, a porođaj je sigurno jedna od njih - rekao je on i dodao da planira venčanje sa svojom novom partnerkom.
- Ne želim da Loren bude samohrana majka - rekao je sudija „X faktora“, uveren da je pronašao srodnu dušu, zbog koje je promenio doskorašnji način života, ali i mnoge stavove.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti