Tom Hardi u ulozi Eltona Džona u filmu o životu legendarnog pevača

Tom Hardi u ulozi Eltona Džona u filmu o životu legendarnog pevača

Autor: | 24/10/2013

0

Tom Hardi glumiće Eltona Džona u predstojećem filmu "Rocketman", koji će govoriti o životu legendarnog britanskog pevača. Slavni glumac već je potpisao ugovor za učešće u ovom filmskom projektu, koji će producirati Eltonova filmska kompanija "Rocket Pictures", a koja je već dugo bila u potrazi za odgovarajućom osobom za glavnu ulogu. Film će režirati Majkl Grejsi, po scenariju Lija Hola.
- Tom ima zvezdani talenat koji će dodati neobičnu dubinu i novu nijansu u oživljavanju Eltonove priče. Uzbuđeni smo što imamo tako talentovanog glumca u ekipi - rekao je izvršni direktor filmske kompanije Stiv Hamilton Šou.
Tom Hardi je već pokazao neverovatnu sposobnost transformacije u svojoj karijeri, poput uloga u filmovima "Bronson" i "Uspon mračnog viteza", pa publika s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se snaći "u koži" Eltona Džona. "Rocketman" je najavljen kao muzičko-filmski spektakl koji opisuje Eltonovo putovanje od petogodišnjeg muzičkog genija do najtraženije zvezde svog vremena, a u njemu će se naći i nekoliko njegovih hitova koji će biti ponovo snimljeni kako bi pratili ritam filma. Snimanje počinje na jesen 2014. godine.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin