Orlando Blum: Progovorio o razvodu od Mirande Ker

Orlando Blum: Progovorio o razvodu od Mirande Ker

Autor: | 01/11/2013

0

Orlando Blum (36) otvoreno je progovorio o vestima da on i Miranda Ker više nisu zajedno. Britanski glumac, koji sa australijskom manekenkom ima trogodišnjeg sina Flina, kaže da i dalje voli svoju suprugu, te da će je uvek podržavati.
- Mi se i dalje volimo. Mi smo porodica. Ona će zauvek biti deo mog života, kao i ja njenog. Ne postoji sumnja da ćemo podržavati i voleti jedno drugo kao Flinovi roditelji - rekao je Orlando tokom jednog televizijskog gostovanja, te priznao da njihov brak nije ispao onakav kakvom se on nadao.
- Znate, život ponekad ne bude onakav kakav želimo ili kakav planiramo, ali srećom, oboje smo odrasli ljudi i profesionalci, volimo se i stalo nam je jedno do drugog. A najviše od svega volimo našeg sina.
Orlando i Miranda, koji su se venčali u julu 2010. godine, prošlog petka objavili su da više nisu zajedno, a navodno su rastavljeni već šest meseci. Da su ostali u prijateljskim odnosima, potvrđuje i to što su nakon objave o razvodu u nekoliko navrata viđeni zajedno u štenjama sa sinom.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još