Skarlet Johanson: Poverenje je tajna uspešnog braka

Skarlet Johanson: Poverenje je tajna uspešnog braka

Autor: | 01/11/2013

0

Skarlet Johanson priznala je da ponekad ume da bude nestrpljiva i sklona kontrolisanju kada je o emotivnim vezama reč. Dvadesetosmogodišnja glumica, koja se nedavno verila za francuskog novinara Romejna Durijaka, kaže da je u prethodnim vezama pokušavala da promeni neke partnerove osobine.
- Mislim da smo svi krivi za to da želimo da stavimo naše partnere u malu kutiju koju smo stvorili za njih, i da mislimo da moraju da budu više kao mi. To bi sve učinilo mnogo lakšim! Ono što ne volim kod sebe je moja nestrpljivost. Takođe, pomalo sam sklona kontrolisanju - rekla je Skarlet u intervjuu za magazin "Look".
Glumica, koja iza sebe ima propali brak sa Rajanom Rejnoldsom, rekla je i da je naučila da napravi kompromis otkako se razvela, te da je lakše prihvata partnerove mane.
- Kako sazrevate, shvatate da možete da učite od druge osobe i da pravite kompromise. Svi postavljamo partnerima neke standarde koje je nemoguće ispuniti. Bilo bi mnogo jednostavnije kada bi se ljudi koje volimo ponašali onako kako mi želimo. Ali vremenom sam naučila da je to ono što život čini interesantim... Mislim da morate da imate dosta poverenja ako želite uspešan brak.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti