Hju Džekmen: Neobična rođendanska proslava

Hju Džekmen: Neobična rođendanska proslava

Autor: | 03/11/2013

0

Glumac Hju Džekman na neobičan način proslavio je svoj četrdeset peti rođendan. Na slavlju je bilo oko četiri i po hiljade zvanica, koje su morale da plate ulaz kako bi mogle da prisustvuju rođendanskoj zabavi, koju je australijski glumac upriličio u holivudskom teatru "Dolbi". Junak filma "Volverin", koga je magazin "People" 2008. proglasio za najseksepilnijeg muškarca na planeti, na svojoj rođendanskoj zabavi je igrao, pevao, pričao priče iz svog života. Pri tom sakupio je skoro dva miliona dolara za "Fond pokretnih slika i televizije", koji obezbeđuje zdravstvenu negu i druge usluge radnicima i penzionerima u industriji zabave.
- Ovo je verovatno najnarcisoidniji način za proslavu rođendana. Odabrao sam svoje omiljene pesme i pričao priče iz svog životu. Biti ovde večeras i podržati ovaj cilj, odlično je iskustvo. Da sam se trudio, ne bih izabrao darežljivije ljude. Ovo je nešto što volim i što želim da radim - izjavio je glumac, koji je te večeri u pratnji orkestra od sedamnaest članova izveo varijaciju svog šou-programa sa Brodveja.
Uz priče koje je pričao, bili su emitovani i inserti iz njegovih filmova. Pored javnosti nepoznatih zvanica, Džekmanovoj zabavi prisustvovale su i slavne ličnosti Sibil Šepard, Brajan Singer i Daren Kris. Rođendan poznatog glumca završen je aukcijskom prodajom "Vulverinovih kandži" i glumčevih majica. Dve majice, koje je te večeri nosio, prodate su za po jedanaest hiljada dolara.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin