Jelena Tomašević-Bosiljčić: Oduševljena znamenitostima Barselone

Jelena Tomašević-Bosiljčić: Oduševljena znamenitostima Barselone

Autor: | 05/11/2013

0

Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić, koja je Srbiju predstavljala na "Evroviziji" pre pet godina, nedavno je, na poziv fanova ovog takmičenja, posetila Barselonu, nastupivši na njihovom osmom kongresu. Učestvovala je na konferenciji na kojoj je odgovarala na pitanja obožavalaca, a na oduševljenje prisutnih, pesmu "Oro" izvela je na španskom jeziku.
- Za mene je najveće iznenađenje bilo kada je, posle otpevane strofe pesme "Melanholija", iz gledališta na binu izašao Rafael Artesero, kompozitor moje pesme. Nisam ni znala da je prisutan. Poklonio mi je moj portret koji je sam naslikao. Izvesno je da ću nastaviti saradnju sa ovim priznatim umetnikom - kaže Jelena, koja je tokom boravka u jednom od najlepših gradova na Starom kontinentu snimila spot za njenu novu pesmu Darka Dimitrova, koji će premijerno biti prikazan u novembru.
Do tada su svi koji žele da Jelenu čuju uživo dobrodošli na njen nastup, 31.oktobra u beogradskom klubu "Kasina".
Jelena je ovom prilikom obišla i sve znamenitosti ovog grada koji ju je oduševio.
- Pre nekoliko godina na Ibici imala sam priliku da prespavam u Barseloni, ali ovo je bio moj prvi pravi boravak u tom gradu. Obišla sam sve znamenitosti, koje su me oduševile, a imala sam vremena i za šoping - tvrdi poznata pevačica koja se kući vratila sa poklonima za supruga, glumca Ivana Bosiljčića i kćerku Ninu koja uskoro puni dve godine.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti