Čarli Šin: Uvrede na račun bivše supruge

Čarli Šin: Uvrede na račun bivše supruge

Autor: | 05/11/2013

0

Čarli Šin nazvao je svoju bivšu suprugu Bruk Miler "čudakinjom" na Tviteru, nakon što je sud odbio njen zahtev za donošenje zabrane prilaska protiv njega. Problematični glumac, koji sa Bruk ima četvorogodišnje blizance Boba i Maksa, obratio se nakon te sudske odluke neumesnom porukom na ovoj društvenoj mreži.
- Dobar pokušaj od jutros, Bruk. Ti si debeljuškasta čudakinja koja će sve izgubiti pokušavajući da se ispreči između mene i mojih sinova - napisao je Šin.
Bruk, koja je prošlog meseca napustila rehabilitacioni centar, u svom zahtevu tražila je zabranu prilaska tvrdeći da ju je bivši suprug pretio i da veruje da mu je namera da sabotira njeno odvikavanje, te da bi čak bio spreman da joj podmetne drogu kako bi je držao podalje od njihove dece, o kojima se trenutno stara još jedna Čarlijeva bivša, Deniz Ričards, koja sa njim ima kćerke Sem (9) i Lolu (8).
Naredno saslušanje, na kojem bi trebalo da bude odlučeno ko će se starati o njihovim sinovima, zakazano je za decembar.
Ovo nije prvi put da Šin vređa Bruk putem Tvitera, pošto je prošle nedelje burno reagovao kada je Deniz iz centra za socijalni rad dobila obaveštenje da ne sme da vodi decu u posetu njihovom ocu. Čarli je tada svoju suprugu nazvao zlom i patetičnom gubitnicom.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još