Kristen Bel: Nisam osećala bliskost sa svojom bebom

Kristen Bel: Nisam osećala bliskost sa svojom bebom

Autor: | 07/11/2013

0

Kristen Bel priznala je da joj je bilo potrebno neko vreme da razvije naklonost prema svom detetu. Popularna glumica, koja je sa suprugom Daksom Šepardom u martu dobila svoje prvo dete, kćerku Linkoln, rekla je da je počela da oseća bliskost sa bebom dan nakon porođaja.
- Potpuno iskreno sam govorila Daksu tokom trudnoće da ne znam da li ću moći da je volim onoliko koliko volim svoje pse. Bila sam ozbiljna. Jer ja prokleto volim svoje pse, oni su moja deca - kaže Kristen i dodaje:
- Što bolje poznajem ljude, više ih i volim, a nju nisam poznavala. Mogla sam da imam flašu vode u svom stomaku, toliko nisam osećala nikakvu povezanost tokom trudnoće. Ali u roku od 24 sata otkako je došla na ovaj svet, moji hormoni su se resetovali i reprogramirali moja osećanja prema njoj.
Daks i Kristen prošlog meseca na Beverli Hilsu imali su tajno i neočekivano venčanje nakon šest godina zabavljanja, koje ih je koštalo samo 142 dolara. Plavokosa glumica kaže da ona i njen suprug održavaju jedno drugog čvrsto na zemlji.
- Naše glavno pravilo je da ostavimo svoj ego na vratima. U glumačkoj profesiji, sve se vrti oko taštine i narcisoidnosti, tako da se trudimo da budemo obična ljudska bića u ostalim segmentima naših života.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti