Dajana Tripunović: Venčanje u februaru

Dajana Tripunović: Venčanje u februaru

Autor: | 09/11/2013

0


Dajana Tripunović (42), poslednja mis SFRJ, udaće se za pet godina starijeg biznismena Davida, milionera koji je poreklom Jevrej i koji dugi niz godina živi u Kanadi. Pevačica i njen bogati izabranik planiraju svadbu u februaru u beogradskom hotelu "Hajat ridžensi".
- Da, svadba je zakazana za februar. Rano je da pričamo o tome, ali jesam srećna - potvrdila je buduća mlada.
Blizu 200 zvanica na svadbi uživaće u specijalno opremljenom ambijentu za koji mladoženja neće žaliti novac, kao ni za posluženje, muziku i sve ono zbog čega prijatelji bivše misice kažu da će to biti milionska svadba.
- Dajanina svadba će koštati najmanje milion evra jer je David već angažovao inostranu agenciju koja se bavi organizacijom luksuznih svadbi. Imaće mnogo gostiju iz inostranstva i za sve njih će biti obezbeđeno sve tokom višednevnog boravka u Beogradu. Pored ceremonije u "Hajatu", par planira da venčanje slavi nekoliko dana po specijalnom programu - otkriо је Dajanin prijatelj.
On kaže da pevačica ne želi da govori o tome u javnosti jer ne želi da njen osmogodišnji sin Aleksa iz prethodnog braka ima nekakvih neprijatnosti u školi.
- Za Dajanu je najvažnija osoba na svetu njen sin Aleksa i zbog njega ne želi novinske naslove o svojoj udaji. Iz istog razloga sa svojim partnerom ne ide na javna dešavanja, iako su ona i David oko godinu dana u vezi - rekao je izvor.
Inače, David je Dajani nedavno kupio stan u Beogradu i automobil "mini moris". Kao i njegova izabranica, budući mladoženja već ima potomstvo, dve ćerke iz prvog braka. Dajana će ostati da živi u Srbiji, gde će ubuduće biti i Davidov dom.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: udaje se