Jelena Rozga: Demantovala glasine o svom ljubavnom životu

Jelena Rozga: Demantovala glasine o svom ljubavnom životu

Autor: | 11/11/2013

0

Paparaco fotografije na kojima je Jelena Rozga prethodnog vikenda u društvu Ivana Huljića, izazvale su pravu medijsku lavinu širom regiona. Otada ne prestaju spekulacije kojima je i sama pevačica odlučila da stane na kraj.
Jelena Rozga prekinula je medijsku tišinu kako bi stala na kraj nagađanjima o njenom ljubavnom životu. Sve je ispričala u ekskluzivnom intervju.
- Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vest demantovala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je neko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili sami. Mislim da ta vest zaista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kafu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vest o mojoj novoj navodnoj ljubavi - poručila je Jelena apropo paparaco fotografija i nagađanja da li je u vezi sa Ivanom Huljićem.
Iako se pisalo da su njih dvoje veče proveli i u njenom stanu u Zagrebu, Jelena i to demantuje.
- Ja nemam stan u Zagrebu, ja već tri godine živim na istoj adresi kod svoje prijateljice. Išli smo u bioskop, bilo nas je osam, devet... Bila je s nama i moja koleginica pevačica Magazina Andrea Šušnjara. Mi se svi družimo, ja Ivana znam 17 godina, i Ivana i Hanu - kaže Jelena koja je u tom periodu i objavila novu pesmu "Cirkus".

Izvor: Kurir, dnevnih.hr

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti