Džinifer Gudvin i Džoš Dalas: Zvezde serije "Once Upon a Time" čekaju prvo dete

Džinifer Gudvin i Džoš Dalas: Zvezde serije "Once Upon a Time" čekaju prvo dete

Autor: | 20/11/2013

0


Džinifer Gudvin je u drugom stanju!
Ova 35-godišnja glumica i njen verenik Džoš Dalas, sa kojim je glumila u hit seriji "Once Upon a Time", čekaju prvo zajedničko dete, otkrio je njihov predstavnik za medije.
Osim toga, nikakvi dodatni detalji, uključujući očekivani termin za porođaj, kao ni da li znaju pol deteta, nisu otkriveni.
Džinifer i Džoš (31) upoznali su se na setu serije "Bilo jednom", koja se kod nas emituje na kanalu Fox Life, a da su u vezi potvrdili su u aprilu 2012. godine. Prošlog meseca par se verio.
- Oduševljeni smo zato što možemo da objavimo da smo se verili i jedva čekamo da to proslavimo sa porodicom i prijateljima, kao i našom drugom porodicom iz serije 'Once Upon a Time' - izjavili su tada.
Zvezda "Thora" prethodno je bio u braku sa glumicom Larom Palver od 2007. do 2011. godine, dok je Džinifer bila verena za Džoija Kerna 2010.
- Ljubav sa njom me zaslepela poput reflektora. Pomislio sam: "OK, sad sam u problemu"! - izjavio je Džoš i otkrio da ga njegova voljena inspiriše kao glumca, te da je Džinifer sve ono što je tražio od partnerke - pametna i zabavna, duhovita i jaka seksi žena.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti