Rame uz rame sa svetskim zvezdama: Izabrana nova "Reebok Classic" ambasadorka

Rame uz rame sa svetskim zvezdama: Izabrana nova "Reebok Classic" ambasadorka

Autor: | 20/11/2013

0

Žurka "Reebok Classic" okupila je sve one koji vole odličan klupski provod i koji, kao i "Classic" žive sa žarom, unose strast u sve što rade i inspirišu svet oko sebe. Brejk denseri, hip hoperi, ljubitelji street-art kulture, umetnici, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, i ostali ljubitelji brenda "Reebok Classic" proveli su fantastično veče u klubu KC grad, uz odličnu "Classic" atmosferu za koju su bili zaduženi DJ Prema i Galeb Nikačević.

Partiju "Reebok Classic" prisustvovali su i "Reebok" ambasadori Katarina Vučetić, Dario Ćirić, Marko MaraQya, Bane MVP, kao i Irina Radović, Una Senić, Marko Prokić, Marko Đurovski i drugi.

Na žurki je proglašen novi "Reebok Classic" ambasador, pobednica konkursa "Postani Reebok Classic ambasador". Među talentovanim DJ-evima, borderima, dizajnerima, hiphoperima, plesačima, muzičarima, ekstremnim sportistima, žiri je odabrao pet finalista koji su pokazali da poseduju "Classic" vrednosti i imaju talenat koji ih izdvaja. Ipak, samo jedna od njih, mlada plesačica Anja Stefanović a.k.a. Unja Green, osvojila je titulu "Reebok Classic" ambasadora za Srbiju za narednih godinu dana i tako postala deo ekipe koju čine Ališa Kiz, DJ Prema, DJ Ike, Marko MaraQYa i Labrinth.

"Reebok" je pokazao da je uvek u potrazi za onima koji dele vrednosti čuvene "Classic" kategorije, kreativni su, zabavni, jedinstveni i žele da postanu "Classic", a veliki broj okupljenih na partiju dokazao je da "Reebok Classic" traje za sva vremena!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još