Viktorija Bekam i Eva Longorija: Prijateljice zajedno na crvenom tepihu

Viktorija Bekam i Eva Longorija: Prijateljice zajedno na crvenom tepihu

Autor: | 21/11/2013

0

Eva Longorija pojavila se na jednoj humanitarnoj večeri u Londonu u društvu svoje dobre prijateljice Viktorije Bekam. Zvezda serije "Očajne domaćice" na crvenom tepihu nosila je toaletu koji je dizajnirala upravo slavna kreatorka, koja je prethodno na svom profilu na Tviteru otkrila kako izgledaju pripreme za ovo gala veče. Supruga Dejvida Bekama takođe je nosila dugu crnu haljinu koja je otkrila njenu zanosnu figuru.
Eva, koja je poznata po svom humanitarnom radu, organizovala je ovo dobrotvorno veče na kojem su se skupljala sredstva za nekoliko humanitarnih akcija, uključujući i pomoć za žrtve nedavnog tajfuna na Filipinima, kao i za njenu fondaciju koja je osnovana 2012. godine, za edukaciju žena latinskog porekla.
Među slavnim ličnostima koje su se pojavile bili su i Nikol Šerzinger, Piksi Lot, Vanesa Vajt i mnogi drugi.
- Ovo je naše četvrto "Global Gift" gala veče ovde u Londonu, a ovo radimo i širom sveta. Ovo je veoma zabavan i poseban događaj u kojem se trudimo da ujedinimo sve ljude koji se bave ovim divnim radom i različite programe koji bude svest i prikupljaju sredstva - rekla je Eva u svom govoru te večeri, i dodala:
- Ja volim da dajem i volim kada ljudi doniraju novac u moje ime. To je za mene najlepši poklon.

Autor: Life Content
Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti