Šon Pen: Još jedan nasilnički incident slavnog glumca

Šon Pen: Još jedan nasilnički incident slavnog glumca

Autor: | 21/11/2013

0

Šon Pen zbog svojih napada besa dobio je neslavnu titulu jednog od najnasilnijih holivudskih glumaca, a sada se ponovo našao u centru pažnje javnosti zbog incidenta koji se nedavno desio u holu jednog hotela u San Francisku, kada je nasrnuo na jednog obožavaoca. Pedesettrogodišnji glumac pobesneo je kada je video blic kamere i shvatio da neko pokušava da ga uslika. U videu koji je objavljen na sajtu TMZ, dvostruki oskarovac viđen je kako viče na čoveka koji ga je fotografisao, da bi potom uzviknuo:
- Da li mi izgledamo kao životinje u zoološkom vrtu? Nateraću te da pojedeš telefon... Gubi se odavde!
Prema rečima očevidaca, glumac je potom uzeo njegov telefon i bacio ga na pod. Potom se obratio menadžeru hotela i rekao mu da bi trebalo da uradi nešto povodom ovoga.
Osoblje hotela obratilo se čoveku kojeg je Pen napao i pitalo ga da li želi da pozove policiju, ali on je to odbio.
Legendarni glumac poznat je po brojnim incidentima zbog nasilnog ponašanja. Pre tri godine, osuđen je na tri godine uslovne kazne i 300 sati društveno-korisnog rada pošto je udario fotografa, a 1987. osuđen je na 60 dana u zatvoru jer je nekoliko puta udario statistu kada je na snimanju filma tajno želeo da ga fotografiše. Iste godine osuđen je za nasilje u porodici kada je udario svoju tadašnju suprugu Madonu.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: incident šon pen

Najnovije vesti